Màxima adaptabilitat a l'espai


Després de mesos de desenvolupament, hem aconseguit instal·lar un ascensor en aquest comunitat de veïns de Girona. Donades les reduïdes dimensions del forat de l'escala i la seva forma triangular, era impossible instal·lar un ascensor convencional. Tampoc existia espai a una altra zona de l'edifici i no era viable una instal·lació en l'exterior. Tot i l'interès dels propietaris d'aquest edifici per dotar-lo d'accessibilitat, no existia cap model al mercat capaç de poder ajustar-se a les característiques tècniques existents.

Gràcies a l'innovador sistema ELEVO, model exclusiu de Válida Lift, hem pogut col·locar un ascensor funcional que connecti totes les plantes de l'edifici. A més, ho hem pogut ajustar les parades en cada replà amb un embarcament simple, eliminant la necessitat de realitzar passarel·les.

D'altra banda, la instal·lació de l'ascensor s'ha complementat amb la creació d'una intervenció de millora de l'entrada de l'edifici, passant a ser totalment accessible. Així, s'ha realitzat una rampa d'obra totalment integrada. A més, s'ha col·locat una porta automàtica de vidre amb clau de seguretat, la qual cosa ha permès aprofitar la llum natural i guanyar espai. Tot això permet a una persona en cadira de rodes poder accedir des del carrer fins al seu pis de manera fàcil, segura i autònoma.

En Válida Lift oferim solucions verticals per a tot tipus d'espais, fins i tot els més difícils. Truca'ns i sol·licita informació: 972 476 068.